Aprilililiii ili ti satirično lažne fejk vesti

Vrti se Sunce oko ove ploče koju nazivamo Zemljom, tako napravi nov pun krug i dođosmo do onog datuma kada se svi masovno sprdamo – 1. april. Ono što je evidentno je da izgleda nikom nije do šale. Bilo kako bilo, uporno nastavljam sa održavanjem tradicije. Držim se ko pijan plota, ne zato što će plot da padne, već da se ja ne bih strmpoizdio u neki jarak. Za ovaj prvoaprilski dan izneću neke svoje izmišljene ljude, događaje i naravno vesti, što može da se klasifikuje kao lažna vest, odnostno fejk njuz 🙂 Što je interesantno kad se prolupavaš ovako….

Habl snimio Zemljinu pozadinu

Radonsa vest za sve ravnozemljaše! Teleskop koji je u orbiti Zemlje i koji se vrti okolo sa svim živim što postoji u Univerzumu. Tu pre svega ubrajam Sunce, ostale planete Sunčevog sistema, onda asteroide, meteore, Mlečni put, crne i bele rupe, crvotočine i ostale pukotine u prostor-vreme kontinuumu, druge galaksije bliske i daleke, tamnu materiju i energiju, tahione, kvarkove… Dakle, astronomi su rešili da prilikom kruženja Habla, objave slike onog što je se nalazi na Zemljinoj pozadini, jer astronauti još uvek ne umeju da hodaju na glavačke. Da, Zemlja je ravna ploča a Habl je uslikao Zemljinu guzicu. Da, dobro ste pročitali Zemlja ima guzicu i ne nosi gaće! Ako mene pitate, bićemo ‘ebani od strane intergalaktičkih sila, jer je Zemljina pozadina nezaštićena.

Britanska kraljica prelazi u Pravoslavlje

Vekovni rivalitet između britanske krune i papine šuplje stolice dobio je veliki zaokret! Složićete se da je ovo poprilično šokantno za običnog građanina sveta, zamislite kako je papi. Milion papa u nazad pokušava da pokrsti ove prkosne Pravoslavce i tako ih uključi u civilizovani svet, sada će aktuelni morati da se bori na dva fronta. Protiv Pravoslavnog istoka i Pravoslavnog Komonvelta. Uoči susreta britanske krune i glavnokomandujućeg katoličkim svetom, kraljica je spojila tri prsta i prekrstila praveći pokret rukom od čela, preko stomaka, pa potom desno i na kraju levo rame! Slike uskoro!

Još nije poznato koju će slavu da počne da slavi, u opticaju su Sv. Nikola, Đurđevdan ili možda Arhanđela Mihaila. Po rečima kraljice, želi da slavi ono što slavi najveći broj Pravoslavnih vernika. Mase po Ujedinjenom kraljevstvu sledeći primer svoje kraljice, masovno prelaze u Pravoslavlje, a parlament razmatra promenu imena u Ujedinjeno pravoslavno kraljevstvo. Predsednik Putin, kao predstavnik najveće Pravoslavne zemlje pozdravio je ovakav potez Bakingemske palate, ali se drži sa rezervom upravo zbog promene imena dosadašnjeg kraljevstva, plašeći se da ne izgubi primat u Zapadnom Balkanu.

Ovim potezom kraljica je rešila da povede borbu za primat u političkoj sferi naspram Vatikana, ali isto tako želi da se zbliži sa Pravoslavnim slovenskim življem. Po rečima kraljice, dopada joj se mentalitet veselih i druželjubivih Slovena, koji ni po cenu života ne priznaju papski primat! Zvanično se odrekla okultnog i šurovanja sa onim čije ime mi Pravoslavni izbegavamo da izgovorimo i od sada će se baviti samo putem Istine! Čak razmišlja da se u svojim poznim danima zamonaši!

Kalreiušina prvi put javno rekao izvini i molim

Poznati pevač i trendseter, poštovalac istopolnih odnosa i glumac u mnogobrojnim filmovima za odrasle (i to ne statista) posle mnoštvo uvreda upućenih mladim talentima iz iste branše, zabeležen kamerom kako kaže izvini i molim vas! Šokantno samo po sebi! 😀

Srpski (BDP) je najveći u Evropi

Ovom ne treba posebno objašnjenje! 😀

Virus Korona razvio Vorp pogon

Nedavno se pojavio podatak u najnovijem istraživanju stručnjaka u penziji sa Batuta kako virus putuje brzinom svetlosti! Ovo je značajno promenilo pogled na sam virus, te se iz neprijatelja pretvorio u velikog dobrotvora po čovečanstvo. Darovao nam je Vorp pogon, te se očekuje u najkraćem mogućem roku da stručnjaci CERNa zauzdaju ovu ogromnu moć i donesu dobrobit čovečanstvu! Zamislite, više nećete morati da čekate u redu na granici sa Grčkom kako bi išli na odmor! Sednete u svemirski brod i za tili čas ste već u Andromedi. Nema potrebe za čekanjem na granici, pasošem, PRC testom ili vakcinom. Vanzemaljci koji su spremili sve svoje smeštajne kapacitete za turiste sa Zemlje.

Teorija zavere kaže da vanzemaljci spremaju niz tajnih testova nad Zemljanima kako bi shvatili kako to da Glupost može toliko dugo da osptane. O tome svedoče… u stvari niko se nije vratio, ali se predpostavlja da su tražili azil na drugim planetama, sve što ne govori u prilog tome zvanične vlasti tretiraju kao lažne vesti i širenje panike među građanima!