Ovako, na siroko gledano, bez trunke srama… sutra je novi dan…

Procentualno gledano, spavao sam 5% vremena zadnjih 48 sati. To negde znaci da zadnja 2 dana nemam realan pogled na svet i realnost u globalu. To je samo tehnicki receno, jer se osobe sa insomnijom smatraju, jelte, osobama sa insomnijom, bolesne i podrazumeva se da nisu normalne, sta god to normalno bilo u Vukajliji (ili se kaze Vujaklija? P.S. pogledaj posle pre nego objavis tekst ili pitaj zenu…) ili drugim normalnim knjigama. Ja nisam osoba sa insomnijom, ja sam samo covek sa obavezama. A one su one insomnijske, od kojih ne mogu pobeci…

Ti sto ne spavaju uopste su najvecim delom neke pesnicko-umetnicke duse ciji se pogledi na svet uglavnom posle nekog vremena uzimaju za merilo vrednosti i tadasnje realnosti. Kao, oni imaju neku inspiraciju i tvrd, da ne kazem sta…. osim ako su zene, tad im je ravno dupe…. nije im nista tvrdo, do neki tvrd, ovih sto se izjasnjavaju kao muskarci, inspirativnih insomnicara…. ali i tu postoje izuzetci….

Poenta je da ti sto ne spavaju samo bolje vide svet ili da kazem ispravnije, duze vide svet i sve im bude jasno. Ode sve u tvrd. 19 piva u gajbi. Videcemo dokle cu da izdrzim ovu autoprepisanu psihoterapiju.

Sutra je novi tvrd… dan…