Jebo me napredak

Ne, ovo nema veze sa bilo kakvom politickom konotacijom. Nema naprednjaka u ovom tekstu. Zalim, sendvici su u drugom redu. Pomeri se iz mog „bez sendvica reda“. Jesmo se skontali? Mislim, pisem celavom latinicom, to znam da vam je lakse da kapirate, ali ne, nisam taj tabor…. Ubi me belosvetski napredak tehnologije…. Sto ne znaci da me onaj tabor od koga bezim ne ubija svaki dan polako ali sigurno… Od kolevke pa do groba, nama Vucic i Sloba….

Bitwarden me zeza…. Trazim novi password manager. ChatGPT ne zna gde da me uputi… pitao sam ga i za najbolju peglu za malo para, kaze ne barata cenama, ne interesuje ga materijalno… skroz mi je produhovljen. Mozda ce da se vakcinise, ako cika Bili kaze da to vazi i za vestacku inteligenciju? Ako ne vazi, onda sam i ja vestacka inteligencija, od sad pa na dalje… i mene je stvorio covek, da ne kazem napravio, zvuci nekako masinski, grubo i obliveno znojem. Necu da pisem kako su me napravili, slika moje mame mi iskace pred oci. Ne kazem da i tata nije imao udela….

Dakle, password manager za telefon, desktop i sve varijante OS-a. Placam unapred…. dobrom voljom da ga koristim…. NEMA rodjaci…. Bitwarden me zeza… Jos se molimo da tehnicka podrska Bitwardena sredi moj problem. Mreza jebe. Nije moj Linux kriv, uvalio sam na mrezu jos jedan Windows komp. Ko zna sta to sranje radi. Butuje se kao da stvara svet…. pa se 7. dana odmara… a ja se kacim na najjeftini net (citaj komsijski) da se logujem i pokupim jebeno komplikovane passworde za jebeno nepotrebne sajtove….

I tako, naleteh na password za ovaj blog…. i eto me…. Neka vajda od sviranja qurcu uz vetar…. ili to bese pisanje?