Nabacani kenjac

15 – 9 nije 6! Glupi plugin je toliko pametan da mi ne dozvoljava da se logujem u rođeni WC ni kad znam matematiku, a ja sav ponosan… Mora da vadim digitron i za te sitne brojke, skroz sam nesiguran u sebe, ne u matematiku.

Dva ista qurca će sad moći da se nađu pod istim krovom, želeo to narod ili ne. Qurac je qurac pa makar oni bili isti ili različiti i svima će pokazati qurac. A mene zabole moj qurac, sve dok se ti qurci kriju u svoja četiri popišana zida, bez da mi u svetim aktima zakona piše da qurci mogu zajedno. Ovo je loša moderna verzija Star Wars-a, ukrštanje mačeva mi ne ide u glavu…

Predhodni pasus je netolerantan i vulgaran. Takav sam u qurac.

Neko se iskenjao u pisoar WC-a omiljene biblioteke. Detektivski mi mozak kaže da je muško, jer koj će moj žensko u muškom WC-u? Osim ako nije od onih što će da glume tate, pa imala potrebu da upotrebi pisoar bar za nešto. Ko god da je, mogao je da baci peglu u pisoar ko sav normalan svet. I da, nije lep prizor…. a posle sam još pola sata gledao okupljenu gospodu u biblioteci i razmišljao čija se kobasica ispružila tamo gde sam hteo da šoram? Jesam rekao već da sam vulgaran? Da dodam da sam i gadan….

Ovih dana ne stižem da se dovučem kući, mnogo kojekakve rabote… stižem samo da 5 puta za 27 minuta zveknem različite OS na svoj desk, to mi sređuje misli i jebava SSD. Ko jebe SSD.

Nema naravoučenija, do qurca sa tim.